maxresdefaultGraphic1

Hilzna SHOP

Zaokruzen masinski park u okviru kog je moguca kompletna obrada motora osnovna je pretpostavka zadovoljstva musterija. Transport teskih blokova i glava motora od jedne do druge radionice, koje su sposobne samo za pojedine operacije, dugotrajan je i naporan posao. Stavise, krajnji rezultati su posve neizvesni, jer niko tada nije u stanju da pruzi garanciju na sve sprovedene radove, a kada stvari krenu nopako cvor odgovornosti je veoma tesko razmrsiti. Stoga, samo kompletno opremljene i osposobljene radionice stede vreme i novac, te nude punu sigurnost svojim klijentima. Ovako ukratko izgleda razvojna politika nase radionice, koja se trudi da maksimalno skrati rokove obrade uz njen najvisi kvalitet, te na taj nacin omoguci svojim klijentima vecu produktivnost.
U duhu iste strategije poslovanja, nakon postizanja pune operativnosti pogona za obradu nacinjen je i naredni korak: obezbedjivanje i ugadnja delova motorne grupe. Cilj je da se potraga za komponentama neophodnim za popravku ucini suvisnom i pri tome klijenta u potpunosti zastiti od sveprisutnih imitacija osetno nizeg kvaliteta od originalnih delova, kao i od nerealno visokih cena. Ovakav potez dobar je i sa stanovista same firme, jer se ugradjuju samo kvalitetni delovi koji garantuju pouzdan rad kakav se od motora i ocekuje. Sav trud masinske obrade je uzaludan ako komponenta losijeg kvaliteta od zahtevanog izazove havariju…
Imperativ je da se ponudi pun asortiman proizvoda i da u svakom trenutku na raspolaganju bude sto vise artikala. U ponudi se nalaze delovi za motore putnickih, teretnih vozila i poljo mehanizacije, gotovo svih proizvodjaca. Listu svojih dobavljaca, pazljivo je sastavljena na osnovu bogatog iskustva svoje radionice i brojnih klijenata.
I na kraju, sta ovo konkretno znaci za kupce? Pre svega:

  • Isporuku iskljucivo originalnih delova najviseg kvaliteta
  • Uzivanje svih garancija proizvodjaca
  • Mogucnost konsujtovanja iskusnog strucnog kadra

  • Veliki izbor na jednom mestu
  • Visoku poslovnost
  • Povoljne cene