stroker_clearance_zeroGraphic1

Politika kvaliteta

Stalnim praćenjem trendova na tržištu automobila, kamiona, radnih mašina, poljo mehanizacije i sl. kao i razvojem novih tehnologija u njihovoj izradi i održavanju, usavršavamo i održavamo nivo kvaliteta svojih usluga sa ciljem zadržavanja vodeće pozicije u mašinskoj obradi motora.

Za održavanje visokog nivoa kvaliteta usluga zainteresovani su kako vlasnici i rukovodioci tako i svi zaposleni. Svoje težnje ostvaruju kroz:

  • primenu najsavremenije opreme-mašina za mašinsku obradu i njeno redovno održavanje
  • primenu najsavremenijih alata i mernih uredjaja neophodnih za obavljanje usluga
  • stalno praćenje razvoja u oblasti izrade i održavanja motora
  • stalno usavršavanje – obuku zaposlenih u skladu sa razvojem u oblasti izrade i održavanja motora

  • usavršavanje i kompjuterizacija svih administrativnih i pratećih aktivnosti u cilju što brže nabavke i dopreme potrebnih delova
  • merenje zadovoljstva korisnika usluga i kupaca u trgovini
  • stalno povećanje efikasnosti u radu svih učesnika
  • nabavku delova od proverenih dobavljača, visokog kvaliteta i odgovarajućeg roka garancije

HR posvećuje veliku pažnju kvalitetu svojih usluga i proizvoda, vodeći računa o potrebama svojih klijenata.

Imajući u vidu da mašinska radionica HR posluje na ovim prostorima već više od 40 godina i da se tokom svih ovih godina može videti njen stalni napredak u poslovanju, možemo sa ponosom reći, da je mašinska radionica HR jedna od najvećih radionica za mašinsku obradu auto delova u Srbiji.

Sva mašinska obrada se obavlja na mašinama najnovije generacije u oblasti remonta delova motora, uz pomoć kojih naš posao obavljamo na najprecizniji i tehnološki najnapredniji mogući način.

Istorijat

U Nisu , u Juznoj Srbiji, Radionica za mašinsku obradu porodice Stankovic postoji već više od 40 godina a od 1991. svoju delatnost obavlja pod imenom “Hilzna Remont”.

Njen začetak je još davnih sedamdesetih godine kada je Ljubisa Stankovic,  kupio prvu mašinu – strug, i počeo da pruža usluge mašinske obrade svojim komšijama, poznanicima, sugradjanima…

Vremenom, zahvaljujući dobrom kvalitetu pruženih usluga, mala seoska bravarska radionica ima sve više i više posla.Mašinska obrada postala je osnovna delatnost porodice i 1991. godine registrujemo firmu – Samostalnu zanatsku metalostrugarsku radnju pod nazivom “ Hilzna Remont “ . Nabavljaju  se nove mašine i zapošljavaju radnici. Proširuje se i poslovni prostor u skladu sa potrebama posla i zahtevima tržišta.

Stalnim praćenjem trendova na tržištu automobila, kamiona, radnih mašina,… kao i razvojem novih tehnologija u njihovoj izradi i održavanju, mi usavršavamo i održavamo nivo kvaliteta svojih usluga te se ubrajamo među vodeće u mašinskoj obradi motora.